Design horloges

Eclipse 440 by Jacob Jensen

Eclipse 440 by Jacob Jensen

€ 329,00

De Eclipse is een van de design award winnende series van Jacob Jensen. De Eclipse heeft niet alleen een Red Dot Design Award gewonnen, maar recent ook de "German Design Award 2015: Special Mention".

De Jacob Jensen Eclipse 440 is een armband-horloge, gemaakt van mat geborsteld roestvrij staal en een zilverkleurige omranding van de wijzerplaat. Het horloge is te openen met een druksluiting aan de zijkant en is geschikt voor polsen met een diameter van 54 millimeter, wat neerkomt op een polsomtrek van 15 t/m 15,7 centimeter.

Beschrijving

Details

De Eclipse is een van de design award winnende series van Jacob Jensen. De Eclipse heeft niet alleen een Red Dot Design Award gewonnen, maar recent ook de "German Design Award 2015: Special Mention". De Jacob Jensen Eclipse 440 is een armband-horloge, gemaakt van mat geborsteld roestvrij staal en een zilverkleurige omranding van de wijzerplaat. Het horloge is te openen met een druksluiting aan de zijkant en is geschikt voor polsen met een diameter van 54 millimeter, wat neerkomt op een polsomtrek van 15 t/m 15,7 centimeter.

Meer informatie:

Extra informatie

Artikelnummer JJ-Eclipse-440
Ontwerp: Jacob Jensen
Model Eclipse 462 by Jacob Jensen
Materiaal Edelstaal
Kleur Zilver

Verwante sieraden