Design horloges

Eclipse 451 by Jacob Jensen

Eclipse 451 by Jacob Jensen

€ 329,00

Het Jacob Jensen Eclipse horloge is een van de design award winnende series van Jacob Jensen. De Eclipse heeft niet alleen een Red Dot Design Award gewonnen, maar recent ook de "German Design Award 2015: Special Mention".

De Jacob Jensen Eclipse 451 is een armband-horloge, gemaakt van mat geborsteld roestvrij staal en een glanzend zwarte omranding van de wijzerplaat. Het horloge is te openen met een druksluiting aan de zijkant en is geschikt voor polsen met een diameter van 58 millimeter, wat neerkomt op een polsomtrek van 15,8 t/m 16,6 centimeter.

Beschrijving

Details

Het Jacob Jensen Eclipse horloge is een van de design award winnende series van Jacob Jensen. De Eclipse heeft niet alleen een Red Dot Design Award gewonnen, maar recent ook de "German Design Award 2015: Special Mention". De Jacob Jensen Eclipse 451 is een armband-horloge, gemaakt van mat geborsteld roestvrij staal en een glanzend zwarte omranding van de wijzerplaat. Het horloge is te openen met een druksluiting aan de zijkant en is geschikt voor polsen met een diameter van 58 millimeter, wat neerkomt op een polsomtrek van 15,8 t/m 16,6 centimeter.

Meer informatie:

Extra informatie

Artikelnummer JJ-Eclipse-451
Ontwerp: Jacob Jensen
Model Eclipse 462 by Jacob Jensen
Materiaal Edelstaal
Kleur Zwart

Verwante sieraden