Design horloges

Eclipse 462 by Jacob Jensen

Eclipse 462 by Jacob Jensen

€ 329,00

De Jacob Jensen Eclipse is een van de design award winnende series van Jacob Jensen. De Eclipse heeft niet alleen een Red Dot Design Award gewonnen, maar recent ook de "German Design Award 2015: Special Mention".

De Jacob Jensen Eclipse 462 is een armband-horloge, gemaakt van mat geborsteld roestvrij staal en een geelgoudkleurige omranding van de wijzerplaat. Het horloge is te openen met een goudkleurige druksluiting aan de zijkant en is geschikt voor polsen met een polsomtrek van 16,7 t/m 17,5 centimeter.

Beschrijving

Details

De Jacob Jensen Eclipse is een van de design award winnende series van Jacob Jensen. De Eclipse heeft niet alleen een Red Dot Design Award gewonnen, maar recent ook de "German Design Award 2015: Special Mention". De Jacob Jensen Eclipse 462 is een armband-horloge, gemaakt van mat geborsteld roestvrij staal en een geelgoudkleurige omranding van de wijzerplaat. Het horloge is te openen met een goudkleurige druksluiting aan de zijkant en is geschikt voor polsen met een polsomtrek van 16,7 t/m 17,5 centimeter.

Meer informatie:

Extra informatie

Artikelnummer JJ-Eclipse-462
Ontwerp: Jacob Jensen
Model Eclipse 462 by Jacob Jensen
Materiaal Edelstaal
Kleur Goud

Verwante sieraden